YumYum

Okej, kanske inte yumyum, eller? Men många myspys, fina "jag vill ha saker" finns det på dotcomgiftshop (som bilderna är från).

image217

I väntan på REA

Och jul då först.

Har inte lyckats komma i säng ännu, och i väntan på att glasyren på saffranskakan ska stelna - så jag kan skära ned några godbitar åt sambon som måste jobba 6-12 imorgon - så hittade jag en sida med mycket fina kläder i större storlekar. Dessvärre är den dansk, och iom det så menas det att det är inte så billiga kläder.
Hur som helst är det ju alltid kul att drömma, och bli inspirerad.
Danmark har både inredning och kläder helt i min smak. Tänka sig.

image213

image214

image215

image216

Bilder från Venus & Mars XL

Så God Jul till er allesammans! Nu är det dags att sussa.

Snart är det jul igen

Och jag har äntligen fått lite semester.
Det har varit hektiskt på jobbet nu när vi har gett ut ett nummer i veckan, plus fått knöka in övrigt arbete när vi har haft tid (vilken tid?). Det har blivit jobb både någon lördag och någon söndag. Sena kvällar och nätter. Och samtidigt har vi hunnit klämma in två stycken julbord och en fin middag, ett julbord genom jobbet hemma hos chefen och ett hos vårat tryckeri i Karlstad. Och sedan en jättefin tre-rättersmiddag bjudna av våra "grannar" på jobbet.

Sen är det ju allt vardagligt som måste göras under tiden också, så som städning, tvätt och julklappar. Därför var jag väldigt tacksam när vi gick på semester i torsdags. Så nu har jag hunnit med lite julklappshandling, storstädning och idag är det tvätt och julklappsinslagning som gäller. Imorgon blir det storhandling så vi klarar oss med mat ett par dagar eller så.

Ja just det, så köpte vi oss vår första bil på avbetalning också. Den förra vi hade har stått stilla i ett par månader nu pga att motorn är sönder. Och dessvärre växer inte dessa motorer på träd!

image211

En Subaru Forester -98 fick det bli.

Så med detta får jag önska er Alla en riktigt God Jul! Och även ett Gott Nytt År, om vi inte ses innan dess.

image212 

Juleljus

Ja snart är det 1:a Advent, och jag kan inte förstå hur tiden kan gå så snabbt!
Lite julpyntat har det allt blivit hemma. Redan under veckan faktiskt, eftersom jag visste att jag skulle jobba länge på fredagen och sedan på julfest på lördagen.

Helt ärligt så är jag faktiskt inte helt överförtjust i jul, eller absolut inte vintern. Men det bästa med dem båda är ändå ljusen som tänds överallt.

image210

Överst är den lilla julgranen i det lilla samhälle jag bor i. Till höger är granen som är inne i stan.
Sedan vårat pyntade skyltfönster på jobbet, husena som är direkt till höger vid kontoret.
Och en gammal bergmansgård här i byn efter min promenad hemåt från bussen.

Så, som sagt så är det julfest som gäller för min del ikväll. Kombinerad personalfest och inflyttningsfest som fick bli lite av en julfest! Det ska bli kul att få komma iväg och göra annat än jobb.

Och nu ser jag det snöar...

RSS 2.0