Tv-seriernas värld

Jag ska nu bekänna:
"Hej jag heter Jessica och jag är beroende på tv-serier". 
Eller det där kanske blev lite fel. Jag bekänner ingenting, det låter så negativt och jag anser inte att det är något negativt att följa serier. Men nog följer allt bra många, och de flesta i USA-takt.

Nu nyligen har jag fått tagit farväl av två av mina favoritserier; Gilmore Girls och Veronia Mars. 
Det har varit "Upfronts" i USA där alla tv-kanaler officiellt klarlägger sina tablåer. Vilka serier får fortsätta och vilka läggs ned, och vilka kommer till.
Gilmore Girls har gått i 7 säsonger, plus att serien avslutades bra. Så även om jag kommer sakna den så fick den gå i graven med värdighet. Veronica Mars däremot kommer jag sörja över. Den serien har enormt mycket att ge men har haft otur från början - först att sändas på en väldigt liten kanal (USA mått) som i sig ger lägre tittarsiffror - till att sedan flyttas till den nya kanalen CW (UPN och Warner som slogs ihop) där den fick väldigt lite reklam. CW gav också klartäcken att VM var nedlagt först när tredje säsongen var helt inspelad och därför kommer VM att gå i graven utan något egentligt avslut. 

Bilderna jag försöker lägga upp fungerar inte, så går det när man sitter vid Mac.

Edit: Har internet och dator hemma (äntligen), så jag passar på att lägga upp bilderna.

image108

image103


Huller om buller

Ja det är ungefär så mitt liv känns just nu.
Det känns som år och dagar sedan jag bloggade överhuvudtaget. Livet har bestått av packning och jobb. Jag är numera inne på min sjätte vecka som värmlandslärling och jag stortrivs. Jag sitter faktiskt just nu till och med kontoret. Det är lång dag idag, vi kommer ut nästa vecka på onsdag och gör klart tidningen idag. Fullt upp stundvis när utfyllnad snabbt ska göras, annars ganska lugnt - i alla fall så här på kvällen.

Igår fick jag reda på att lägenheten vi ska flytta till blir ledig nu på lördag/söndag. Så det får bli mer packning och sedan flytt så snabbt som möjligt.

Passar på att blogga nu när jag är på jobbet eftersom datorn hemma mitt i alltihopa har gått sönder helt och hållet.

Det är så livet är och nu är vi alla övertrötta och fnittriga här. Ska se om jag hinner skriva något mer lite senare. 

Balkong

Att inreda en ytterst pytteliten balkong är inte lätt. Särskilt inte när man vet måtten, och säkerligen gör den större i fantasin än vad den är i verkligheten.
Men jag har ett hum om hur jag skulle vilja ha det på min lilla lilla balkong, som om allt går som det ska, jag får tillträda nu i juni.

image102

Jag vet, bildkvaliteten är urusel. Gjorde den i Paint, hehe.
Färgglad grön stolsdyna från Rusta, ljusblå sittpall från Ellos, vit spetsduk i plast från Rusta - som jag tänkt sätta runt balkongen som vind/insynsskydd, balkong bord från Rusta (hittade tipset hos en av mina favorit bloggare 'Ljuvligt hemma', pelargoner i balkonglådan, blå plastmatta, ljusblå vattentank (jag vet, onödig - jag kommer inte köpa denna men var tvungen att ha med den eftersom den är ju så fin!), plåt vattenkanna alla från Indiska.

Pastel Heaven

Det blir bara mer och mer jag vill ha från Torrid. Damn it.

image98  image99

image100  image101

Bilder från Torrid.

3 veckor and still going

Ja nu är det 3 veckor som jag har varit lärling. Kan säga att denna vecka för den delen fortfarande håller på eftersom "tidningen" ska tryckas på måndag så måste den sättas idag. Sitter fortfarande på kontoret, väntar och ser. Det har varit ganska stressigt idag. Mycket sent lämnade material osv. även om annonsstoppet egentligen var redan igår. Alla annonser är i alla fall gjorda och nästan hela tidningen är satt. Om det dyker upp något problem så måste det fixas direkt, utfyllnad och eget material ska skapas formaterat efter hur mycket plats det finns kvar. 
Men det är kul, jag har kul. Har denna vecka fått gjort cirka 8 annonser själv. Och mer lär det bli nästa vecka eftersom vi nu kommer ut direkt veckan efter istället för 2 veckors period. 

För första gången har jag tackat nej till ett jobb.
Visserligen var det enbart ett visstidsjobb på endast några veckor som Registrerare, men ändå.
Tackade snällt nej och informerade att jag går som lärling.
Aldrig att jag skulle kasta bort den här chansen!

Trevlig Helg till er allihopa.
Min kommer bli ganska kort :) 

RSS 2.0