Pheew

Känns som det var evigheter sedan jag kunde sätta mig ned och blogga lite. Ändå har jag haft det lite lugnare i perioder, men ändå inte funnit tid.
Det har varit födelsedagar, jobb och annat. Jag fyllde den 19 oktober, och min sambo den 20:e, och den 22:a så firade vi 9 år som förlovade.
Jobbet har varit ganska stressigt, även på de sk "lugna veckorna" - men alltid roligt. Fick min första lön i torsdags och det kändes extra skönt! Nu har jag fått varit lite extra ledig. Långhelg från torsdag-söndag. Passar på och har Frisko här, som jag inte hunnit med på evigheter. Och imorgon blir det förhoppningsvis utgång.

Signing out.

Köket

Lite bilder på köket här hemma.
Färger i grönt, rosa och blått - inte så svårt att se....

image191

Sovrummet

Som jag skrev tidigare så har jag varit på IKEA i Karlstad och kom hem med lite smått och gott. Har äntligen kunnat göra något av sovrummet, som tills nu har fungerat som sovplats och förvaring. Inget mer.
Lite mysigare blev det allt, men checka in vilka BLÅA väggar jag har. Ursäktar bildkvalitén. Det är taget med min nya mobil (Nokia 7390) - bilderna har en tendens att bli gryniga när det inte finns tillräckligt med ljuskällor.

image186

image187

image188

image189

Nya sängbord, nya bordslampor, nya sänglampor, ny himmelsäng och nytt att bädda med! :)

På tapeten

Min kära vän Josefine har köpt en rulle av Rustas underbara turkosa tapet som jag en tid har varit kär i.
Det var utförsäljning, och där låg endast en rulle kvar i sin ensamhet. Men tack vare gumman finns nu den hos mig! Hon hade frågat om den skulle komma tillbaka i sortimentet, men det stod att de var slut hos leverantören. Men med tur kanske den dyker upp igen, den finns ju kvar på deras hemsida.

image118

Fanns några "nya" för min egen del som jag inte upptäckt tidigare. Riktigt mysiga!

image184

image185

Och för bara 99:-/rulle. Otroligt.

Bilder från Rusta.

Nytt nytt nytt

Överlevde lördagen med nöd och näppe.
På morgonen när jag och sambon (full med värktabletter och halstabletter) klev in i bilen höll den först på att inte starta. Panik, men efter en stund rullade vi iväg.
Första stoppet när vi kom fram till Karlstad var Siba. Där vi unnade oss något riktigt dyrt, och det första vi köpt på avbetalning. Nämligen denna:
image182
En 37" LCD-TV med inbyggd digitalmottagare och full HD!
Gissa om min sambo myser. Snygg design var det också, med svart blank pianolack. Bild från Siba.

Vidare mötte vi upp min bästa kompis och hennes sambo. Vi tjejer satt oss på bussen och skumpade iväg in till stan, killarna roade sig med Coop Bygg och Biltema.

Inne i stan köpte jag en svart kappa för höst/vinter, 2 basics toppar, ett linne på Lindex. Hade valt ut några godbitar på KappAhl, men de hann stänga innan jag hunnit plocka ut pengar. Bittert.
Förbi vid Pressbyrån där vi köpte kaffe, varsin Rosa Bandet och väntade på killarna som plockade upp oss. Vi åkte till en pizzeria och fyllde på energi-reserverna innan vi begav oss till IKEA! Wohoo. Stannade till snabbt vid Bergvik för att se om KappAhl där hade öppet. Men 5 minuter på oss sprang vi in, hann hittade de två toppar jag ville ha och till kassan. Fick 25% rabatt på båda också!

Inne på IKEA var det kanonlugnt, de har ju extra öppet en lördag varje månad - vilket var då. Tror inte så många vet om det. Såklart hittade jag lite av varje, men 2 timmar var egentligen alldeles för kort tid. Skulle behöva åka dit en sväng igen - behöver mattor och hittade inte några fönsterlampor. Blev så osäker på om fönstrena var tillräckligt djupa.

Men detta lyckades jag att fynda:

image183

2 påslakan-set med röda- och blåblommor, 2 st vita sängbord, 2 blågrå lampor som ska stå på sängborden, den efterlängtade lampan 'Kord', 2 sänglampor som ska sitta ovanför sängen 'Årstid' - webbsidan hade tyvärr inte dem i produktlistan hittade enbart den där minimini bilden - skärmen är likadan, 2 st förvaringslådor till mina scrapbooking-prylar och 4 st vinglas från fyndhörnan á 5 kr.
Även några ljusgröna stearinljus, två ergonomiska kuddar, matlådor slank med.

Bilder från IKEA.

Klockan 20 när IKEA stängde åkte vi hem till kompisarnas hus, fick i oss lite kaffe och sambon blev nyklippt. Hjälpte till med lite data-problem. Och vi elvatiden när vi skulle åka hem så ville inte bilen starta! Inte ett wroom fick vi fram. Inga startkablar, ingen bogserlina hade vi heller. Vi sprang uppför gatan, nerför gatan och sköt på bilen men inget. Killarna blev frustrerade och kopplade tillslut ihop bilarna med en kätting och rullade iväg. Och äntligen, ett wroom. Snabbt in i bilen och iväg. Kl 1 på natten. Kan ju meddela att bilen inte startar idag heller, antagligen generatorn som gett upp.

Åh herrejösses, så har mycket har jag nog aldrig handlat på en och samma gång (inte skrivit heller för den delen)! Men sen har jag aldrig haft råd förut heller.


RSS 2.0