Shopping spree

Jajamänsan, imorgon bär det iväg till Karlstad med inplanerade köpstopp på diverse klädbutiker, IKEA och någon mobilaffär.

Krüll, krull, pudel

image181

Yepp, that's me.

Permanentade mig idag, eller rättare sagt så permanentade min mor mig här hemma i köket.
Och nu sitter jag här i världen pudel krüll.
Tack och lov har jag gått igenom detta ett x antal gånger och vet att det tar en vecka för mitt hår att lägga sig normalt - sen brukar det bli fint.
Men surt är det under veckan som går, uppsatt hår blir det nog till jobbet imorgon.

Sovrum från Mio

Hittade dessa läckerheter på Mio's hemsida. Nyheter i deras sortiment.

image180

Bilder från Mio, montage av mig.

Snart så...

Snart har jag varit Värmlandslärling i 26 veckor. 26 veckor som har gått förvånansvärt snabbt måste jag säga. Nu går jag på min sista vecka som arbetslös, vilken härlig känsla. Måndagen 1 oktober, när jag kliver in på kontoret - så är jag faktiskt anställd!
Kan inte beskriva vilken känsla.


Höst kläder

Börjar med att först och främst tacka innehavaren av bloggen "Ljuvligt hemma" som tipstade om La Redoute So'Home som har jättefina inredningsprylar.
Det jag dock fastnade för var att jag hittade kläder i sk. plus-size. Kanonfina kläder i storlekar upp till 62.
Som rund är det svårt att få tag på snygga kläder i större storlek. Och om man som jag bor ett antal mil från närmsta storstad så kan det vara kul att kunna klicka hem sig något nytt ibland. Och även om Ellos kan ha fina kläder i större storlekar så tröttnar man ganska snabbt på sortimentet - som inte alls förnyas lika ofta som kläderna i normala storlekar.
Sektionen kallas tydligen Taillissime La Redoute. Väl värt att kika in.
Hittade en hel del jag blev riktigt sugen på att klicka hem!

image179

Bilder från La Redoute.

Antik-look

Kikade in lite på Indiska's hemsida  för att se om det kommit några nyheter.
Fastnade rejält för detta skåp!

image178

Tänk att få ha den i ex. köket fylld färgglatt porslin och tyg. Eller i sovrummet med ett romantiskt tvättställ i porslin uppepå. Drömmer...

Bild från Indiska. 

New again

Yes. Bytt banner/header igen. Blev mer nöjd med denna!

DeviantArt

DeviantArt är en underbar sida där medlemmar visar upp sina alster helt enkelt. Allt från inscannade blyertsteckningar, fotografier, hemside layouter och digital manipulation. Allt finns, och det finns otroligt mycket vackert och inspirerande! Jag brukar pysslar mycket i Photoshop, för skojs skull. Har tyvärr blivit mindre av det sedan jag började jobba.

Här är lite Photoshop "alster" jag gjort.

image173

Manipulation som jag kom på andra plats med i en lite tävling. Det är minst
10 olika bilder kombinerade här. För att se vilka kika in här.

image174

image175

Mina två bästa vänner i "målad" version. Finns här och här.

Min DeviantArt sida.

Snart är det vinter

Så känns det i alla fall när hösten nu är i fullgång. Trötthet i kropp och huvud. Vinden viner och regnet öser ned. Och snart är regnet utbytt till snö.

Letade fram två bilder här från min lilla hemort som jag tog vintern 2005.
Ja just det. Så gjorde jag en ny "header" till bloggen. Är inte nöjd så något nytt blir det nog snart. Men det var kul och sitta och rita möblerna i Photoshop, även om de inte blev vackra. :)

image171

image172

Bilder tagna av mig.

Snart börjar höst - TV!

image169

Radio

Ja nu ska man vara med på radio också. Hua.
SR ville intervjua någon som varit långtidsarbetslös och fått jobb. Kategoriserade mig ganska väl där. Blev tillfrågad och tackade dumt nog ja. Tack o lov så var det inte direktsänt, var nog nervös ändå. Kommer inte ihåg vad jag egentligen svamlade om. Jobbigt att lyssna sen när det sänds!

Känns fortfarande lite som att jag går på sparlåga. Även om jag känner mig bättre, bara lite snuva kvar, men energin är inte riktigt tillbaka. Ändå kan jag inte somna om nätterna. Borde egentligen ligga till sängs redan nu. Sov ca 3 timmar i natt, och ca 4 natten där före.

Lugn vecka nu i alla fall på jobbet. Gör lite extra jobb. Gjorde klart en broschyr för lokala skidföreningen idag och lite annat smått. Vi får se vad det blir imorgon, skulle tro det blir att rensa bland kund-pärmarna nere i lokalen. "Arkivera" gamla arbeten och annonser osv. Behövs, finns inga plastfickor kvar på kontoret längre :P

Idag eller rättare sagt här under kväll/natt fick jag vara lite kreativ hemma också. Gjorde ett födelsedagskort till min kusin som fyller år i övermorgon. Ska posta det imorgon.

Okej, snart ska jag väl sova....tror....hoppas jag.

Låg energi

Känns som jag går på sparlåga just nu. Först blev det en ganska så intensiv, men roligt marknads-helg. Två dagar var jag ute och på lyran. Det fick räcka med en dag på själva marknaden - lyckades ändå spendera mycket pengar.
På måndagen var jag på den "obligatoriska" kursen och kom tillbaka till stan vid tre-tiden. Halv fem åkte jag, min chef och hennes man till Karlstad, närmare bestämt till Färjestads Travbana. Där var vi till ca nio på kvällen...i iskyla! Resten av veckan tillbringades på jobbet, jobbade länge både torsdag och fredag och såklart har jag gått och dragit på mig någon sorts förkylning också, inte lyckat. Kände mig lagomt yr och vimsig på fredagen under jobbet och resten av helgen har inte varit sådär trevlig heller. Sovit slappat och tråkat. Sambon har varit urgullig och servat mig hela tiden! :)
Nåja, jobb i morgon. Hoppar över kursen. Ska vara med och skicka tidningen till tryckeriet imorgon. Inte känner jag mig direkt kry, men jobba måste man. Hua - tack och lov för en "lugn" vecka!

RSS 2.0