Lampa till hallen

Kom på att jag helt och hållet glömde bort min nya, fina lampa till hallen som även den fyndades på Ullared (99 kr). Jag har tidigare haft fula (ärvda) furu taklampor i hallen. Men nu är äntligen i alla fall den ena utbytt! Tyckte den passade utmärkt i vår lilla hall (med den vita "krusidull" spegeln, vita nattduksbordet som fungerar som avlastningsbord osv.). Nu behövs bara skostället antingen bytas ut, eller målas (träfärgat) och gärna en ny hatthylla införskaffas. Sen är jag nöjd!







Äntligen!

Den första digitalkameran jag hade var en jag fick genom buggat.se (numer nedlagt) som var en kultur-sida för ungdomar gjorda av ungdomar. Reportage, recensioner m.m. Det måste varit en av de första ur-digitalkamerorna som var extremt svår att fota med. Objektet var tvunget att sitta blickstilla i ca 10 sek för att få en någorlunda bra bild. Den andra digitalkameran jag har haft var inte heller egentligen min. Utan en som jag fick låna av min sambos bror. Även denna var något av sämre kvalitet, och som den sög batterier! När den gav upp så blev det aldrig något köp för oss, förrän nu. Nu äntligen har en digitalkamera fått trätt in i vårt hem som en egen familjemedlem. Krav var: inte för dyr, inte för komplicerad och att den tar bra bilder. Så det blev en Canon Poweshot A590 IS. Och jag är mycket nöjd!




Shopping i Ullared

I Ullared blev det såklart en hel del shopping. Jag åkte med "svärmor", sambons syster och min bästa vän. Här kommer bildbevis på några av godbitarna.


Gröna gardiner med vita prickar till sovrummet.




Klisterdekaler för endast 30 kr. Det piffade upp de annars så tråkiga garderoberna i sovrummet.





3-pack rosa glas och 3-pack gröna glas (endast 20 kr per 3-pack).
Rejäl tjock botten är det på dem, och själva glaset är lite buckligt.





En rejält stor väggklocka. Ca 50 cm i diameter. Ska får pryda någon vägg i vardagsrummet.




Detalj bild på klockan. Fin eller hur? Kostade bara 250 kr också.

Och en hel del smått och gott blev det självklart också. Lyckades hitta ett par shorts, två linnen och två cardigans till mig för en bra peng. Två riktigt snygga handväskor hittade jag också. En hel del kläder till sambon blev det med. Och så en massa "bra att ha grejer".



Shopping i Karlstad

Jag var och hälsade på i Karlstad i två omgångar. Och hittade ett par jättesöta kökshanddukar.
Även lite kläder fick jag med mig hem.



Shopping i Karlskoga

Under semestern så tog jag och min mamma oss till Jysk i Karlskoga. Meningen var att jag egentligen skulle kolla efter rullgardin eller persienner till sovrummet (tråkigt), men jag lyckades komma hem med lite andra fynd i stället. (Det fanns ändå inte tillräckligt breda rullgardiner eller persienner).


Del av vardagsrummet. På väggen hänger ett av fynden.
Gammaldags stationsklocka som jag länge tänkt köpa.





Sedan hittade jag dessa två lyktor i svart porslin och plåt, kunde bara inte motstå dem.
Båda två för 350 kr tyckte jag var rätt bra pris också! Fyndade även ljuslyktor och ljusstakar.


Semestertider

Nu var det allt väldigt längesen jag försökte skriva något i bloggen. Semestertider har det varit. Jag hade ett uppehåll från midsommar och två veckor framöver (som kantades mest av regn), sedan jobbade jag i 1½ vecka, och sedan var det dags för semester igen i 1½ vecka. Så nu sitter jag har på min sista semesterdag med täppt näsa och rosslande bröst.

Men några shoppingvändor har jag allt hunnit med (t.o.m. Ullared), och även en tur till Åland med Cinderella. (Shoppingfynden kommer i andra inlägg snart).






Foton tagna av mig.


RSS 2.0