Back and alive!

Så här sitter jag i min nya lägenhet, opererad och jag måste säga att allt har gått över förväntan!

Jag lades in på sjukhuset i Torsby på tisdagen 4 nov för operation den 5 nov. Träffade en av mina kurskamrater som skulle opereras samma dag som mig. Skönt med sällskap av någon som går igenom samma sak.

Op-dagen för min del gick inte helt som jag trodde, då det kom in ett akutfall som gjorde att jag min op blev förskjuten. Där satt jag med dropp, fastande och väntande när en sköterska kom med nyheterna. Open blev uppskjuten till fredagen 7 nov, tack och lov inte längre.

På min nya op-dag var jag först ut och opererades vid åtta tiden på morgonen. Operationen gick helt enligt "boken", inte ett enda litet problem tillstöttes och jag var uppe och gick ett par timmar efteråt. Kl 15 blev jag uppskjutsad till vanliga avdelningen. Op-dagen fick jag inte dricka/äta något, fick suga på isbitar och gurgla med vatten. Dag 2 fick jag dricka sammanlagt 5 dl vätska (juice eller vatten). Dag 3 fick jag dricka obegränsade mängder (vatten/juice/fortimel/kaffe) och sedan dag 4 (måndag 10 nov) fick jag välling och kaffe till frukost, matsoppa till lunch och lite nyponsoppa. Samma dag kom mamma och hämtade mig.

Jag har inte haft särskilt ont i magen, kändes ungefär som att jag en rejäl sträckning/träningsvärk i magen.

Bodde hos mamma från måndag - fredag. På fredagen var vi till gamla lägenheten och städade ur (jag hjälpte till så gott jag kunde). Sen sov jag första natten i nya lägenheten på fredagen. In sen en sväng på lördagen och städade upp det sista.

Sen under den senaste veckan har mamma varit här hos mig och hjälpt mig att ställa iordning alla saker, spika upp på väggarna och bära tomlådor upp till vinden. Så nu är faktiskt allt klart! Vilket aldrig hade gått om inte min bästa kompis, hennes sambo och min ex-sambo hade kört hit alla mina saker medan jag var inlagd.

Tack alla som hjälpt mig under den här tiden, det hade aldrig gått utan er!

Så med andra ord har jag hunnit operera mig, städa ur gamla lägenheten, och flytta och göra iordning nya lägenheten på två veckor. Och i morgon börjar jag jobba igen.

Just nu kämpar jag med att få i mig mat varannan/vartredje timme. Det blir inte mycket, men något i alla fall. Har ätit enbart soppor de senaste två veckorna men började med puré igår (ska ätas i 4 veckor - sen vanlig mat).

Vågen just nu -18 kg.

Så snart

...är det verkligen dags.
Ska packa det sista i lägenheten här under kvällen.
Sen imorgon bär det i väg till Torsby, kl 14.40 ska jag läggas in.

Vågen idag = -12.3 kg

RSS 2.0