Me heart anyhow.se

Kär någon?
Finns hos anyhow.se






Vackraste webbutiken?
Bilder från anyhow.se, kollage av mig.

Överraskning på jobbet

För ett par dagar sen låg det ett litet paket gömt under
min kofta på mitt skrivbord på jobbet. I det lilla paketet låg
det en parfym jag tjatat om ett par veckor.
En överraskande present från min kära, bara så där!






 

För de som är intresserade är det parfymen "Britney Spears - Hidden Fantasy"

och den luktar mycket ljuvligt!



Semester: andra versionen

Idag, torsdag, har min andra semesterperiod påbörjats. För ett par veckor sedan såg jag fram emot att få 1,5 vecka till att få sova ut, slappa och bara vara. De senaste helgerna (och vardagarna) har varit aktiva, lite för aktiva, med både roliga och lite mindre roliga grejer. Noll tid över till mig själv så att säga.

Förra helgen utnämnde jag lördagen till en "ta hand om mig själv dag". Då jag åt god mat (vitlöksmarinerad kyckling, fetaostsallad, melon), tog mig ett glas vitt vin och kompletterade med vattenmelon och nötter. Sedan hade jag ett eget sittmaraton i soffan då jag bara satt och myste och tittade på "Six Feet Under". Tack för den vilan!

Tur är väl det att jag hann med lite vila då hela semestern mer eller mindre verkar vara bokad nu. Idag åker jag iväg med mamma hem till mormor i Köping, där stannar vi tills på lördag. På söndagen ska jag vara med på en LOPPIS, här ska det rensas grejer! Måndagen blir en halv vilodag för på natten kravlar jag mig ur min håla och åker med gubbens mor och syster till Ullared på tisdag?! Jag skulle gissa att jag är ganska trött på onsdagen, men ev. kommer jag och gubben åka iväg och vara flytthjälp på eftermiddagen, med övernattning och mera flytt på torsdagen. Efter det har jag faktiskt inte hunnit boka in något, det har pratats om en krogkväll på lördagen - men jag håller planerna öppna!

Denna uppvilande semester kommer efterföljas med två nummer på raken på jobbet, varav det andra numret är inför Oxhälja = ett av de största och jobbigaste nummer för året!

Låt semestern börja!





 


Åh, du kära Tolix



Någon gång...
Ja, någon gång i framtiden - då ska kära Tolix få flytta in hos mig.
Tänk er kombinerat med ett stort, antikt slagbord!

Tolix finns så klart i flera olika färger,
men jag personligen föredrar någon av de som är i ren stål.

Bilder från Tolix, montage av mig.

RSS 2.0