Matplanering 25 jan - 8 feb

25/1 - 1/2
Måndag: -
Tisdag: Timjankyckling med fransk senap
Onsdag: Korwok
Torsdag: Lax, potatismos och remouladsås
Fredag: Fläskfilé m örsås och ugnstekt potatis
Lördag: Nasi Goreng
Söndag: Chili con carne med grönsaker


2/2 - 8/2

Måndag: Kycklingsallad med matvete och currysås
Tisdag: Sweetchili nudlar med stekt fläskfilé
Onsdag: Italienska kotletter med potatis och sås
Torsdag: Spenatsoppa med ägg
Fredag: Kycklingköttbullar med quinoa / pasta
Lördag: Thailändsk räkcurry
Söndag: Morot-/färsbiffar med pasta och paprikasås

Januari

Jag måste nog ändå nominera mig själv / min blogg till en av de sämsta uppdaterade bloggarna? Skulle nog kvala in mig ganska snabb där!

Så vad har hänt, vad har skett?

Jobbet har startat, närmare bestämt den 10 januari, efter många lata dagar, sjukdomar och alldeles för mycket mat och för lite träning. En väldigt trögstartad måndag var det måste jag säga.

Den 16-17 januari fick jag följa med på en Cinderellakryssning - skitkul var det och vilken mumsig buffé! Det värsta var att jag ända sedan jag steg i land har gungat och gungat. Efter noga eftersökningar på internet har jag självdiagnoserat mig med MdDS (Mal-de-Debarquement syndrome) då det fortfarande gungar nu 11 dagar senare (man kan bli tokig för mindre). Detta gör ju nu att jag dels emellanåt bara vill lägga mig ned och gråta av frustration, ibland inte orkar jobba utan många pauser och att jag just i skrivandets stund aldrig mer vill åka båt!

Vad annars? Ja, jag har fått ny ergonomisk "mus" på jobbet. En sån där "musplatta" eller vad det kallas. Har fungerat riktigt bra, då jag annars ofta haft ont i min stackars handled.

En annan nyhet är att jag från och med februari i år går upp till heltid.
Yay! Klart det har varit skönt med lite extra lediga dagar då och då (min sista extra lediga dag är imorgon), men det kommer vara extra gött med extra cash!! Och så har vi fått hit en kaffeautomat på kontoret, så gissa vem som är hög på koffein mest hela tiden?!

Min viktminskning har jag faktiskt inte haft någon koll på. Som sagt har det varit mycket mat och lite träning. Livrädd för att ställa mig på vågen, så jag låter bli. Har börjat komma igång med träningen nu igen i alla fall, men har däremot beslutat mig att sälja min crosstrainer då jag blir för rastlös när jag tränar på det vilket resulterar i att jag tar i extra hårt och kör slut på mig själv efter 10 min. Inhandling av annan träningsmaskin har gjorts -nämligen en Kinect!

RSS 2.0