Vår hos Ellos

Många, vårliga saker finns det hos Ellos nu.

image237


image238

image239

Bilder från Ellos. Kollage av mig.

Glad Påsk allihopa!

image236

Sultan säng någon?

Parts of Sweden säljer delar som passar till IKEA möbler.
Det finns kanske inte ett jättestort sortiment ännu, men det verkar byggas på.
Vad sägs om ett par lejontassar som sängben till till Sultan säng?

Riktigt läckert tycker jag!

image235
 

Bilder från Parts of Sweden, kollage av mig.

Det lilla extra

image234


Bilder från Åhlens, kollage av mig.

Low

Jag har på den senaste tiden kännt mig en aning "låg". Att jag i nu i sex dagar haft ont i mitt högra öra har ju inte gjort situationen något muntrare. Öronvärken finns kvar, men är inte så intensiv.
Satsar på att jag blir på bättre humör under nästa vecka. För på Påskafton blir det liten middag med mamma och hennes särbo här hemma (första gången vi "firar" någon högtid hemma hos oss), och sedan på kvällen så ska vi ha inflyttningsfest med utgång. Det låter riktigt skoj!

I förrgår (Ons 12 mars) så firade också jag och min sambo 9-år tillsammans med god mat här hemma. Mysigt.

Justeringar

Lyckades göra lite nya justeringar i bloggen under gårdagens kväll/natt. Och det sista idag.
Inte mycket. Samma stil, men lite ny layout.

Besviken

I torsdags åkte jag och min sambo i iver (ja okej, jag var i alla fall ivrig) till Karlstad för att kika på en ny hörnsoffa till vardagsrummet.
På dagens agenda stod även ett besök på IKEA för att införskaffa ett nytt databord och annat smått och gott, även något snabbt besök på Rusta och Biltema var inplanerat.
Döm till min/våran besvikelse när de soffor vi var intresserade inte fanns på lager. 8-10 veckors leveranstid. Besviken så hoppade jag över Rusta och vi åkte direkt till IKEA där vi åtminstonde fick vårat databord, och lite annat. Tid som det tar att gå igenom IKEA även om man har en motsträvig sambo med sig så var vi hungriga, griniga och trötta när vi väl nådde kassorna. I iver att komma till Max för att fylla på engergi råkar vi ta fel utfart och snurrar runt ett bra tag innan vi kommer på rätt väg igen.
Mätta och något belåtna brummar vi hemåt sedan och först på kvällen kommer vi på att vi skulle besökt Biltema.

Mellan IKEA och Max lyckade jag även smita iväg en halvtimme till KappAhl för att köpa nya bh:ar, och som bonus hittade jag även 5 tröjor på rea som fick följa med hem.

RSS 2.0