April april

17 dagar in i april. Lite sol, lite regn och lite snö - som det brukar kunna vara. "April april" - du skulle ju träna.... ja, ungefär så känns det. Men visst har jag försökt, lite iaf.

OM NI VILL HA TRÄNINGSVÄRK - kör då Billy Blanks Tae Bo avancerade workout på cirka 55 min. Funderade lite över varför ej cd 1 och cd 2 var med, men såg att det var två fullständiga workouts på cd 3. Startade och blev slut direkt  hahaha, halvvägs in förklarade ledare "Detta är den avancerade versionen - om du ej är så tränad börja med de andra". AHA, cd 1 och cd 2 antar jag? Envis som man ibland kan vara så körde jag hela passet, dock ej fullt till 100% = aj aj aj.


Sedan sist:

Tisdag 3/4: Cirkelträning ca 25 min (Jillian Michaels 30 day shredder, Level 2)

Onsdag 4/4: Löptur, 4.2 km (Modifierad Hälsans stig)

Måndag 9/4: Cirkelträning ca 25 min (Jillian Michaels 30 day shredder, Level 3)

Onsdag 11/4: Cirkelträning ca 25 min (Jillian Michaels 30 day shredder, Level 1)

Söndag 15/4: Tae Bo, advance workout 1. ca 55 min.




Påsken i Märsta

Jag och Mor åkte till våra "gamla trakter" under Påska - ja det kändes nästan så i alla fall. Vi har inte bott i Märsta, men min mormor, moster och morbror har bott där i många år vilket gjorde att många högtider och somrar har spenderats där. Vi räknade ut att det var ca 12 år sedan sist jag var i Märsta, i samma veva som mormor flyttade till Bångbro (sedan vidare till Köping och nu igen Märsta).

Det blev en liten släktträff kan man säga. Mor och jag bodde hos min Moster Anne och hennes sambo Sam. På påskafton dukade vi upp ett mini "Påskbord" hos mormor i hennes servicelägenhet. Fick då även träffa hennes f.d. sambo Leffe och min kusin Michael.

Riktigt kul.


Just a reminder

VARFÖR jag gör som jag gör och varför jag är som jag är:

1. Maxvikt
2. Precis innan op (dieten startad)
3. Just nu



Första bilden ej klickbar, men de andra är större.





Några av de få bilder vi lyckats hitta efter en stooooor hårdiskkrasch, snyft.

Vanor

Umf. Pust. Stånk. Stön.
Har ju varit så duktig med träningen där ett tag, men idag är jag bara så trött!

Inget schema, så det blir lite sådär sporadiskt. Men jag ska ha "treenigheten" som regel, dvs. försöka träna minst 3 ggr/vecka och det ska väl inte vara sådär omöjligt i alla fall.

Sedan sist (då jag gjorde extra 30 day... pass): 2 löpturer:

Onsdag 28/3: Löptur, 3 km

Lördag 31/3: Löptur, 3.2 km

Summa mars: 26 st träningspass (tack vare 30 day shredder)

Nu tänkter jag demonstrativt krypa ned i soffan med en apelsin och en kopp te. Det får bli belöningen för veckans matplanering! ;-)



Välkommen till Filipstad

Ja, jag för börja med att hälsa käraste bästaste B&J (kunde varit glassen, men nej) till Filipstad. Nu, äntligen, bor vi nära varann. Inte ett dugg för tidigt!

Sedan i torsdags (29 mars) har dem varit officiellt Filipstassare. På lördagen blev det mys med ett glas rött och varma mackor hemma hos de nyinflyttade. Mr M fick dock stanna hemma med räserrace på toan :O

På söndagen åt jag och (en nu mycket lugnare Mr M) lunch med Mr M's broder M (hihi, det ni) på Oxbrogården i Persberg. Lunchbuffé som bjöd på helstekt kotlett, rödspätta, köttbullar, stekt/kokt potatis och pannkakor. Mätt! Efter det blev det en tur till de nyinflyttade med lite inflyttningspresent och bullar.

RSS 2.0