Jag är pepp

Så, nu, äntligen. Första gången på 5 månader, 5 MÅNADER som jag ska få gå ut och parta lite! Och jag är pepp! Lite rom o cola i kroppen, musik på datorn - nu kör vi igång, väntar bara nu på mina vänners ingång.




Min lampa

Och här kommer äntligen bild på lampan jag köpte på den nedlagda möbel/inredningsbutiken här i stan. Eller rättare sagt så köpte jag lampfot och skärm separat. Den har nu fått sin plats på datorbordet så jag kan ha lite mysbelysning när jag sitter och smurfar runt.

Och ser ni att det är exakt samma mönster som på mina kuddar?








Ledig dag, vägningsdag

Så idag och i morgon är jag ledig från jobbet. De vanliga rutinerna har böjat komma igång, och då är jag ledig tors-fred varannan vecka, beroende på utgivningarna.

Det kan dock blir att jag måste knata mig till jobbet även idag. Det var meningen att vi skulle fått nya skrivare igår, men montören hann aldrig så det blev förskjutet till idag = jag missar introduktionen om hur allt fungerar. Så därför kanske jag måste ta mig dit idag också.

Vägningdag idag också. Viktnedgång just nu: - 26.6 kg. (Sedan 6 oktober).
Även minskat -20 cm i midjan.
Så det rör på sig fortfarande!

Sista chansen

Som jag tidigare nämnt så har/ska stadens enda möbel/inredningsbutik slå igen. I lördags hade de auktion på de sista grejerna som var kvar, som jag såklart helt glömde bort. Men idag fick jag nys på att de hade lite smygöppet fortfarande, så jag hängde på chefen när hon ändå skulle dit.

Och även om det inte var så ekonomiskt att impulsköpa "onödiga" grejer just nu så tog shoppingnerven över, jag intalade mig att det är ju faktiskt "Sista Chansen"!  Så jag fick med mig: En lampfot, en lampskärm (som har samma mönster som mina kuddar från samma affär), två större ljuslyktor, en bricka (som är lika som mitt brickbord fast i mindre format), två grytlappar och en grytvante.






De genomskinliga lyktorna och brickan är nytt (rosa lyktorna är i samma stil,
och även de inköpta där fast för nått år sedan), nya grytvanten och lapparna.

Bild på lampan kommer antagligen imorgon, hade ingen glödlampa som passade hemma.



Nostalgiskt inköp

Någon annan än jag som är uppväxt med anime-serierna Candy Candy och Sandybell?
Dessa två serier har alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat, och har i mitt tycke fungerat bra att kika på även i "vuxnare" ålder. Så i min ägo har jag haft de delar av serierna som kommit ut här i Sverige (10 delar / serie) på VHS. Sandybell släpptes även sen på dvd, men inga nya delar. Över hälften av seriernas avsnitt har inte släppts i Sverige och stridigheter om Candy Candy rättigheterna har gjort så att den inte nysläppts på dvd (förutom spanska). Men, nu hade det visst hänt - och titta vad jag hittade på Tradera. Hela kompletta Candy Candy serien med engelsk undertext (så nu kan jag äntligen få se vad som händer och sker med Candy).

Nu återstår det att vänta på Sandybell då, har hittills endast hittat hela serien släppt på italienska, utan några undertexter. Kan bli lite utav en utmaning ;)




Ta hand om mig själv dag

Ja, så idag var jag på besök till tandläkaren för första gången på 4-5 år :O Jag har lite tandläkarskräck light, så jag har dragit mig för att gå dit, sen kostar det ju inte lite heller. Men nu har jag haft en tand som krånglat av och till med ilningar och värk så jag bokade tid förra veckan. Men såklart när det är dagen D så har jag inte ett dugg ont i tanden, och varken knackningar, blåsningar och liknande reagerar jag eller tanden på. Röntgen visade inga fel så Dr. Tand skickade hem mig. Han slipade bort en liten ojämnhet på tanden, som kunde vara irritationsmomentet. Och sen sa han att om det är något, så kan det vara en begynnande inflammation = rotfyllning = 3.500 kr! Så han tyckte så länge jag inte hade mer besvär kunde vi avvakta, ja tack sa jag.

Sen när jag jobbet var slut så tog jag mig en tur in på Apoteket. Har alltid haft problem med akne sen ungdomsåren, och man tycker ju att nu när man inte är ungdom längre så borde det ge sig, men icke. Så jag införskaffade mig Basiron wash, så får vi se om det kan hjälpa. Köpte även hem ett specialschampo mot fett hår, så får vi se om den sidan också kan bli bättre ;) Halva priset på några krämer hade de också, så två st ansiktskrämer av samma sort fick följa med.

Sen mat blev det, men god mat. Hemlagad Lasagne = mums. Storkok blev det så jag har 3 st matlådor i frysen nu, och en matlåda till jobbet i morgon. (Japp, ungefär så här ser en portion ut för mig - och ja, det är en assiette och inte vanlig mattallrik förstårs - ca 2 dl Lasagne och 1 dl grönsaker  - och inte orkade jag äta upp allt heller = gott mellanmål till kvällen).




Just det ja, ett pärldiadem från Coop hamnde i korgen när jag handlade mat :)

Ännu ett delmål

Äntligen säger jag. Idag var det "vägdag" igen, och lite spänd var jag allt när jag klev upp på vågen. Man vet ju aldrig om man kanske fortfarande står still. Men det hade faktiskt rört på sig lite :)

Mitt andra delmål är nått. Viktnedgång just nu: -25.5 kg

Makeover by Ellos

Som jag har sett så har en hel del bloggat om Ellos vårsortiment, och även om det redan är gjort så måste jag få visa vad jag kärat ned mig i. Som flera nämnt så är det en viss GreenGate anda över en hel del saker och inte mig emot!

Stilen skulle passa in perfekt i mitt (redan rosa, blåa pastelliga) kök. Och badrummet som är hittills nästintill oinrett behöver ju faktiskt en del saker. Sovrummet går även det i lite mer romantisk stil, så även där skulle en hel del kunna platsa.

Men är det inte så att när man är som fattigast så ramlar det fram grejer med stort G.

Ursäktar redan nu för kopiösa mängder med bilder ;)










Alla bilder kommer från Ellos, montage/kollage av mig.

Premiärer

Serie-tokig som jag är så följer jag en hel del tv-serier, och då mestadel via "internetkanalen".
Nu har och ska 3 av mina favorit serier komma igång igen efter ett låångt uppehåll. Så nu har äntligen både The L Word och Big Love kommit igång med nya avsnitt, och även Lost kommer igång denna vecka (sen finns det ju en hel del serier till som redan är i fullgång som jag kikar på).



Pepptalk till mig själv

När man blir så där sne i huvudet som man i bland kan bli, så får jag köra ett litet pepptalk till mig själv.
Vägning i går, står fortfarande så gott som still. Viktnedgång just nu: -23.8 kg.

Och jag säger till mig själv ,"det är faktiskt mycket", när tankarna snurrar iväg. Har även minskat -17 cm i midjan. 2-3 storlekar i byxor. Lägger in en bild här så jag kan påminna mig om att det faktiskt har hänt en del, även om jag inte alltid ser det.



Me, myself & I, med circus 3½ månad emellan:



Brickbord

Ett brickbord som jag suktat efter fick flytta hem till mig idag, och detta tack vare "sponsring" från en kär vän :P
Här ser ni hur det såg ut innan och efter. Brickan som lampan stod på innan fick flytta upp till fönstret, vill ha den framme så den syns - men den passade inte att ha på soffbordet som jag tänkt först.

360 kr fick jag ge för bordet, inte illa va. Det är ju som sagt utförsäljning på stans enda möbelaffär, det gäller att passa på (för på lördag slås det igen för gott, öppnas endast för auktion i slutet av månaden).





Välkommen hem Mr. Mac

Så nu har den gamla jobbdatorn fått flytta hem till mig. Tung som cement, men nu är den på plats. Ser nästan ut som en tv, haha. Det är ingen ny sak, men välfungerande. Så nu kan jag sätta igång och lära mig Dreamweaver, och pula ihop en ny (och förhoppningsvis snyggare) hemsida till jobbet.

Åh, jag är förälskad i Mac, om man vore rik....



Fiffigt

Så, okej, det blev inte så mycket xbox tittande. Brist på tv-serier kan göra det. Så istället slösurfar jag lite och får lite inspiration på köpet.



Titta vilken fiffig glödlampa som finns hos R.O.O.M. Praktiskt och snyggt!






De hade även några snygga tapeter på sin sida som jag fastnade för:



Alla bilder kommer från R.O.O.M

Låt mig må bra

Idag är det en sån dag. Då verkligen allt irriterar mig. Det är kämpigt, dystert och tråkigt. Egentligen vet jag inte varför jag mår som jag gör idag. Är det kanske huvudvärken som smugit sig fram och tillbaka de senaste 3 dagarna, är det att jag står still i vikt, eller att jag insett att jag verkligen är ensam.
Idag är en sån dag som jag bara vill ligga ned och gråta. Funderar på att istället smäcka xboxen full med tv-serier och sitta still i soffan resten av kvällen.

Har börjat jobba idag efter en lång ledighet. Fast jag älskar jobbet så kändes även det kämpigt idag, små saker som satte käppar i hjulet och folk som inte lyssnar. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Gjorde ett stort misstag här hemma under kvällen också. Tog fram vågen och vägde mig, fast det egentligen inte är dags förrän på tisdag. Trodde väl mig kanske bli på bättre humör och siffrorna gått ned en aning, i stället hade jag gått upp 0.8 kg. Så dumma saker man ska göra.

Så dör mina växter här hemma också.

Bara så ni vet.

Så nu har jag gnällt färdigt, lite i alla fall.

Smygtitt

Här kommer en liten smygtitt på vad som kan komma att hänga på min ena vägg i vardagsrummet i framtiden. Min vän Josefine hade gjort dessa tavlor, och vi båda kom överens om att de skulle passa riktigt bra här hos mig. Så nu är 3 st beställda, och vi får se vad för färgkombo/mönster det kommer bli. Men jag är säker på att jag kommer bli mer än nöjd!




Nya kuddar till soffan

Så, jag har aldrig haft några sy-talanger. Jag brukade pyssla med korsstygn eller liknande på syslöjden, för det visste jag att jag kunde någorlunda :) Det är då tur att man har både mamma och kompisar som kan konsten. Så sist jag var och hälsade på hos J så undrade hon om jag var intresserad av nya kuddfodral, för hon hade hittat två olika tyger som hon trodde skulle passa hos mig. Så igår när de var på besök hade hon med sig 3 st nya kuddfodral (2 rosa, 1 guldgul). Och titt vad fint det blev! Tack igen Josefine!





Vita detaljer hemma



Vackra spegeln som hänger i hallen - present från J, vitmålad väggkorg
som håller mina sjalar på plats, fönsterlampa med prismor, hallampan.


Svarta detaljer hemma

Här kommer lite till, denna gång med svart!



Närbild på lotuslykta, detalj av en tavla,
nyinköpta ljusstakar från Hemtex, min stationsklocka.
Allt funnet i vardagsrummet.


Gröna detaljer hemma

Temat fortsätter, denna gång med gröna detaljer.



Mina gröna gardiner från Indiska som jag köpt billig på Tradera,
vardagsrumsmattan, vas köpt på rea och en av stolsdynorna i köket.


Lång, personlig lista

Hittade ännu ett tidsfördriv, denna lista på bloggen Heart to Heart som jag läser då och då.


Jag är kortare än 160cm? Nej, är nog den längsta tjejen i familjen, ändå "bara" 167 cm.
Ibland tycker jag att jag är ful? Ja tyvärr
Jag blir lätt brun? Ja, ganska lätt. Men blivit svårare på "äldre dar".
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg? Ja, därför jag färgar det i röda nyanser
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg? Det har jag, började färga håret ganska tidigt.

Jag har en tatuering? Nej
Jag är osäker över mitt utseende? Ibland
Jag har haft/har tandställning? Ja, en gomtandställning när jag var liten
Jag har glasögon/linser? Nej
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis? Japp
En helt okänd person har sagt att jag är snygg? Ja
Jag har mer än två piercingar? Nja, tre hål sammanlagt i öronen
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen? Nej
Jag har fräknar? Nej


FAMILJ
Jag har svurit åt mina föräldrar? Ja det har jag nog
Jag har rymt hemifrån? På trehjuling när jag var ett par år, kom till grannen ;)
Jag har blivit utslängd hemifrån? Nej
Mina biologiska föräldrar är ihop? Nej, min pappa dog när jag var lite över 5 år.
Jag har ett syskon som är under ett år gammal? Nej, är yngst i kullen
Jag vill ha barn nån dag? Ja, jag tror det
Jag har barn? Nej
Jag har mist ett barn? Nej


SKOLA/JOBB
Jag studerar? Nej
Jag jobbar? Ja, som annonsproducent/grafisk designer
Jag har somnat i skolan/jobbet? Ja, faktiskt
Jag har missat mer än en vecka av skolan? Ja, när jag var yngre och låg på sjukhus
Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats? Nja, penna, sudd eller block då
Jag har fått sparken? Nej


SKAMLIGHETER
Jag har sagt “lol” i en riktig diskussion? Ja, faktiskt på skoj då
Jag börjar också gråta av Disney filmer? Ja det har jag, flera ggr :)
Jag har pissat på mej av skratt? Nej, tror inte det
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat? Japp
Jag har gråtit av skratt? Ja
Jag har limmat fast min hand i något? Nej
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan? Ja, mjölk när jag kollat på AFV.
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats? Ja, jobbigt!


HÄLSA
Jag föddes med en sjukdom? Nej
Jag har fått stygn på ett öppet sår? Ja
Jag har brutit ett ben? Nej
Mina tonciller har tagits bort? Nej
Jag har suttit hos läkaren med en vän? Ja
Mina visdomständer har tagits bort? Ja, övre drog de ut, de undre fick de operera ut...huuaa...
Jag har genomgått en allvarlig operation? Ja, GBP
Jag har haft vattkoppor? Ja
Jag har haft/har astma? Nej


RESANDE
Jag har kört mer än 300 km på en dag? Jag har inte körkort
Jag har flugit? Ja ett par ggr (Cypern, Mallorca, Gran Canaria)
Jag har varit i Ryssland? Nej
Jag har varit i Kina? Nej
Jag har varit i Japan? Nej
Jag har varit i USA? Nej
Jag har varit i Afrika? Nej
Jag har varit i Asien? Nej


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad?
Nej inte i min "gamla hemstad"
Jag har sett en fallande stjärna? Ja,
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna? Ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas? Tror inte det
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss? Nej
Jag har sparkat en kille mellan benen? Ja, fast på skoj då och inte jättehårt
Jag har varit i ett casino? Nej, bara små spelavdelningar
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan? Nej
Jag har gått “skinny dipping”.? Ja det har väl hänt ett par ggr
Jag har lekt sanning eller konsekvens? Ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme? Det kanske jag har
Jag har krockat i en bil? Nej, aldrig
Jag har skidat? Usch ja, på tvång via skolan
Jag har medverkat i ett skådespel? Ja som barn
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet? Ja, min ex-sambo träffades via nätet
Jag har fångat en snöflinga på min tunga? Ja
Jag har sett norrskenet? Ja, när jag var liten
Jag har suttit på ett tak på natten? Nej
Jag har aprillat någon? Hehe ja
Jag har åkt taxi? Ja
Jag har ätit sushi? Nej, men vill gärna prova!
Jag har åkt snowboard? Nej


FÖRHÅLLANDEN
Jag är singel? Ja
Jag är i ett förhållande? Nej
Jag är förlovad? Har varit
Jag är gift? Nej
Jag har varit på blinddate? Nja, inte riktigt blinddate.
Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar? Har bara haft ett förhållande, så ehm - ja
Jag saknar någon just nu? Ja och nej
Jag är rädd för att bli övergiven? Ja
Jag har varit otrogen i ett förhållande? Nej
Jag har skiljt mig? Nej
Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig? Ja
Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit? Nej
Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit? Nej
Jag har sparat något från ett gammalt förhållande? Ja (hela möblemanget nästan hihi)


SEXUALITET
Jag har varit förtjust i en person av samma kön? Ja
Jag har varit förtjust i en lärare? Nej
Jag har blivit kysst i regnet? Ja
Jag har kramat en till mig helt okänd person? Ja
Jag har kysst en till mig helt okänd person? Nej


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? Nej, tror inte det
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja
Jag har smygit ut utan lov? Nej
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar? Kan nog hänt
Jag har en hemlighet som ingen vet? Ja
Jag har fuskat i ett spel? I kortspel när jag var liten
Jag har struntat i ett prov? Nej


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol? Ja
Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden? nej
Jag kan inte svälja piller? Jo
Jag har blivit diagnoserad med depression? Nej (självdiagnoserad kanske?)
Jag tar mediciner mot depression? Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi? Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? Hm, ja
Jag har vaknat gråtande? Ja
Jag har somnat gråtande? Ja


DÖDEN
Jag är rädd för att dö? Ja
Jag hatar begravningar? Har inte varit på någon i "vuxen ålder", men vem tycker om begravningar?
Jag har sett någon dö? Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord? Ja
Någon nära till mig har begått självmord? Ja


MATERIALISM
Jag äger mer än 5 rap CDn? Nej, gudskelov
Jag äger en iPod eller en mp3-spelare? Ja
Jag har en ohälsosam relation med anime/manga? Nej
Jag äger många dyra designerväskor? Nej, satsar på billigt och mycket istället ;)
Jag äger något från H&M? Ja
Jag samlar på serietidningar? Nej
Jag äger något från Benetton? Nej
Jag äger något jag köpt på E-bay? Nej, men mycket från Tradera istället
Jag äger något från Diesel? Nej


RANDOM
Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det? Nja, kanske inte alltid frivilligt
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang? Nej
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor? Det beror nog på personkemin
Jag ser på nyheterna? Ibland
Jag dödar inte insekter? Jo det gör jag
Jag svär ofta? Ibland
Jag sjunger i duschen? Nej
Jag är en morgonperson? Verkligen inte
Jag är petig med grammatik? Nej, inte direkt
Jag är en sportfanatiker? Nope, aldrig varit, kommer aldrig bli
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar? Ja
Jag är bra på att baka? Kan säkert om jag skulle tycka det vore kul
Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå? Inte favoriter, men av de tre är det ljusblå
Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan? Nej
Jag vet hur man skjuter? Nja, kanske inte riktigt
Jag är kär i kärleken? Nej
Jag skrattar åt mina egna skämt? Varför skämta om man inte är rolig?
Jag äter snabbmat varje vecka? Nej
Jag är bra på matematik? Det och idrott var det värsta ämnena
Jag tror på spöken? Ja, till viss del
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet? Jo
Jag är väldigt kittlig? Inte väldigt, men det finns några "punkter"
Jag älskar mörk choklad? Nja, föredrar nog ljus
Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel? Ja ibland
Jag är bra på att minnas ansikten? Nja
Jag är bra på att minnas namn? Nja
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv? Jodå, ganska bra


Blåa detaljer hemma

Okej, jag fortsätter då med lite blåa detaljer här hemma. Kul att ha något att fördriva tiden med.





Turkosblåa ljuslyktor, specialbeställda tavlor av min kompis J,
snygga blåa termosen som jag fått från J, blåa kuddar i kökssoffan -
som mamma sytt från påslakan, blåa glasflaskor fyndade
på loppis, min favorit bricka som min lampa står på.


Rosa detaljer hemma

Har letat runt lite hemma efter olika detaljer i olika färgkategorier. Börjar med rosa!




Mina rosa fejk ranunkler, rosa ljuslyktor från IB Laursen, detalj på soffkudde,
detalj av min pläd som min "ex-svärmor" gjort åt mig, duken i köket som jag
köpt för 5 kr, ljuslyktor igen och  rosa fågelbur som skymtar.


Hemma hos

Hemma hos en av mina bästa vänninor och hennes sambo.
Behövs det nämnas att hon pysslar mycket med konst? :)





Rea shopping i Karlstad

Avklarat lite rea-shopping i Karlstad. Kom hem med 2 nya toppar, ett par byxor, ett par ballerina skor och lite krimskrams.





(Plånbok + diadem + skor = 120 kr)

Snevridet

Huvudet, tankarna, hjärnan och jag - inget vill hänga med.
Har haft en paus från vågen, och vägde mig först i dag. Till min besvikelse hade jag inte gått ned något. Och direkt börjar tankarna snurra, tänk om that's it, nu går du inte ned nått mer. Tjock, tjockare, tjockast känner jag mig. Tjockare än någonsin. Samtidigt försöker jag tänka med den "kloka delen av hjärnan", som faktiskt vet att kroppen tar sina pauser. Bittert!

Viktnedgång just nu: -23,7 kg

Införskaffning nr 1

Så, imorgon bär det i väg till Karlstad för att hälsa på goda vänner. Och när jag ändå är där så ska jag passa på att ta mig en runda i stan och försöka hitta mig ett par nya byxor. De jag har hemma börjar bli lite väl för stora nu. Så det blir det 1:a inköpet under min viktminskning som jag måste ha!
I går hämtade jag också ut ett litet paket från Ellos. Fyndade lite på deras rea förut. Det blev 4 värmeljushållare (se nedan inlägg), 2 toppar, en cardigan och ett halsband. Måste säga att det var första gången jag köpt något i en mindre storlek i väntan på att komma i det! Till min förvåning så satt topparna skapligt bra redan nu, så om ett par veckor så! :)

Nedan en bild på halsbandet jag fyndade, jag gillar det iaf (också en smygbild på en av topparna):





Förövrigt så har jag hållt mitt "nyårslöfte". Vågen är fortfarande på semester i garderoben och får titta fram först på torsdag!

Våriga detaljer hemma

Jag är då en av dem som inte kommer särskilt överens med vintern. För mycket bagage med minnen från skolan kanske? Snöbollskrig, tvingas ut på skidor, halka runt, osv. osv. Och kylan, brrr. Visst tycker jag också att det kan vara vackert med vinter, gnistrande snötäcken och vita frostade träd. Men det är då på distans :)

Så nu är Julen helt bortstädad här hemma, och jag har istället plockat fram lite vår.







Klappar man själv vill ha

Nog ligger det något i att man ofta ger bort sådant som klappar lite extra i hjärtat.
Som denna ram som jag satte ett vykort i och gav bort till en nära vän, nog hade jag faktiskt gärna behållt den själv :)










Ram och vykort beställt på MissJuniversum.se

Välkommen 2009

Äntligen ett nytt år och en ny start.

Det var kul att få träffa mormor under nyår, en lugn kväll med prat, vin och god mat. Som en finsk tradition så "spådde" vi det nya året. Man använder 10 st koppar som ställs upp och ned på bordet, och under varje kopp så ligger det en symbol av något slag. Vit tråd = Lycka, Svart tråd = Sorg, Röd tråd = Kärlek, Nyckel (du eller någon i närheten byter boende eller liknande), Ring (förlovning/giftemål i närhet eller för dig), Pengar, Halmstrå = Sjukdom, Svarta påsen = dödsfall, Bebis, Brevet (kan både vara på gott eller ont).
Jag lyckades spå mig själv en bra framtid då jag drog 1. Nyckel 2. Ringen 3. Lycka 4. Pengar. Så jag ska väl träffa mig en rik karl som jag gifter mig lyckligt med, men han får banne mig flytta hit för nu är det färdig flyttat för min del på ett tag ;)

Och för ovanlighetens skulle så har jag nu ett "Nyårslöfte", och det är att jag ska väga mig mindre! Att väga sig morgon, middag och kväll är inte hälsosamt. Så nu står vågen inne i garderoben och den tänker jag inte plocka fram förrän om en vecka eller nått!

RSS 2.0