Bildkollage - Anyhow



anyhow.se - check it out! Jag är förälskad!

Zara

Höstens insprång i shoppingvärlen
Nytt märke hos Ellos, eller rättare sagt, Ellos har blivit återförsäljare till Zara Home.

Vid första anblicken skulle jag säga ljust, lantligt, naturlig kvalitet. Liiite för dyrt för min plånbok, men tror säkert att priset rättar sig efter kvaliteten. Några godbitar hittade jag (men när gör jag inte det?). Den runda mattan där blev i alla fall en storfavorit. Den skulle jag vilja ha hemma i vardagsrummet.




Not much

Nej, inget särskilt har egentligen hänt under den senaste tiden.
Gått över till 100% på jobbet (jobbar annars 85%), tillfälligt dock då chefen blivit sjukskriven. Det har lunkat på bra även om jag fått tagit över en del nya uppgifter. Över förväntan måste jag säga.

Privat annars så är det kämpigt på ett visst plan, ekonomiskt. Dvs. sambons ekonomi och strul med a-kassan. Det suger enorm energi känner jag. Man ska känna att man lever som de säger.

Viktminskningen har jag noll koll på. Har fortfarande inte skaffat nya batterier till vågen. Ena dagen känns det som det händer grejer, andra dagen känns det som jag skulle svällt upp igen. Men visst, det märks små förändringar. Vissa kläder blir lite större, nyckelbenen syns mer och mer, magen blir som en bulldeg med russinyta (men ännu inget löst skinn). Magen har även delat sig (!) Från att ha två stinna valkar på magen så har jag numer 3 st mjuka, yes, magen har alltså delat upp sig till en tredje - precis där revbenen slutar haha. Kikar lite på kort i bland, bilder från förra sommaren och ser skillnad på det sättet också. Oh well, allt tar sin tid - så är det!

RSS 2.0