Mini Makeover

Tv-bänken här hemma som visar den härliga röran det jämt och ständigt blir där inne. Emellanåt plockar jag i ordning, men det dröjer inte länge förrän det ser lika rörigt ut igen. Lösningen? Tapet och tejp! Den finfina tapeten fick jag för bra längesedan av en vän och nu kom den till användning.











Blått i köket

Dessa ljuvliga ljusstakar i glas fick jag av min kära vän som tack för att jag varit Alice-vakt.
Och jag tycker de passar alldeles kanonbra på köksbordet här hemma!



Jag vill

Jag vill vara: Snäll, from, lycklig, kreativ, utvilad, glad och tillfreds.

Piller någon?

I'm still feeling low

Nationaldagen

Jag hörde förut när jag var ute och gick med lilla Alice (som jag är vovvevakt åt idag) att det sjöngs och hoades nere i från stan. Filipstads ambassadörer är här och har allsång nere i centrum, och passande nog är det Anders Lundin och hans fru Kerstin som är just vår stads ambassadörer. Sveriges Nationaldag är det idag. Och jag måste säga att firandet är ganska stort här. Ett helt schema med sång, dans, ballongutsläpp, allsång, prisutdelningar m.m. Sedan till kvällen är det ett stort öltält på torget med orkester och dansbana, som kan hända att det blir besökt av oss ikväll.

Några kära vänner är iväg till Ånnaboda idag på bilutställning/marknad m.m. och det är därför jag har lilla Alice här hos mig. Under de få timmarna hon har varit här så har hon lyckats bajja på min dörrmatta och spytt 2 ggr i hallen, men det var precis när hon kom hit - åksjuk kanske?

Just det, vägningsdag idag är det ju också! Vilket jag lyckades glömma helt i morse när jag kravlade mig upp vid åtta för att möta upp Alice med familj. Så jag har både hunnit vara ute två små svängar, ätit frukost m.m. Men vägde mig ändå eftersom jag är så in i tusan nyfiken jämt.

Viktnedgång just nu: -39 kg  Det närmar sig nästa delmål! :)

Low

Low mood and low on cash. Ungefär så är det just nu. 9 arbetsdagar på raken har sugit musten ur mig, 1 dag kvar sen är jag ledig 4 dagar. Att det strular sig med a-kassan för sambon samtidigt gör inte saken bättre. Att vända på de sista slantarna redan i början av månaden skapar en otrolig inre stress som börjar ta mer och mer av mig. Vad göra? Ironi när jag glatt packade upp mitt paket från HM härom dagen? En aning, även om det då gick på månadskonto. Suckar djupt.

RSS 2.0