Jonsy

Nog är vi många som läser bloggar, och vi har nog alla våra favoriter.
Vi följer deras vardag, blir inspirerade och det framkallar nästan ett beroende - detta läsande!

En av bloggarna jag har i min favoritlista är Jonsy, som har utvecklats från en blogg till en mer "blogg-hemsida". 
Hon skriver om sin vardag, sin kreativitet och anledningen till att jag hittade dit är att hon har genomgått en gastricbypass. En sådan operation som jag faktiskt just nu sitter i kö till!
Och just det att hon har varit i liknande sits som mig, och att våra jobb har en röd tråd gör ju just själva läsandet endast roligare!

Nu när jag nyss läste i kapp på hennes sida så visade det sig att hon har just nu en tävling, där priset är en Nikon Coolpix L11. Det enda som tävlingen kräver är att du länkar till henne via din blogg eller hemsida.
Denna chans kan jag inte motstå. Särskilt inte när jag är kameralös (sånär på mobilen) och ett av mina stora intressen är faktiskt just fotografering.

Sen att jag samtidigt får uppmärksamma en av mina favoritsidor är ju inte dumt!

Kika in hos Jonsy! Här är hennes gamla blogg (uppdateras ej längre)  'Den smala lyckan' och för att kika in på hennes nya så gå in här 'Jonsy' . Väl värt att besöka!

Kan även tala om att det endast är flytt av förrådet och städning kvar nu. Så jag har sovit i den nya lägenheten i en vecka nu, mitt i all kaos.

Flytt och jobb

Nog måste jag säga att det var faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet igår/förrgår.
Men nu när jag kommer hem och måste packa, plocka, packa - så är det inge kul alls!

Som tur var så fick sambon hjälp av sin bror att flytta de sista tunga sakerna idag. Så nu är endast madrasser, tv:n (stående på golvet) och dator med databord kvar som kan kallas möblemang.
Men sen är det ju allt detta små plotter, som på något sätt inte lyckats följa med i någon låda. De ligger här i små högar lite överallt och ser jobbiga och tråkiga ut.
Denna kväll så har jag i alla fall packat fyra lådor med kläder, plastbytter, köksgrejer, viktiga papper och lite annat. Imorgon ska vi hämta lite mer kartonger och så är det bara att fortsätta.
Däremot så kommer vi att på torsdag kväll sova i den nya lägenheten, så jag får någon chans att börja packa upp saker där också. Sen under helgen när sambon jobbar så ska jag hit igen och gå igenom så mycket som möjligt. Vi har ju ända till den sista denna månad på oss, så det är ju skönt.
Men allt i lägenheten måste ut under veckan som kommer så jag kan ägna den helgen till att städa ur lägenheten. Sen får man ta förrådet det sista dagarna.

Phu, suck och tråk.

Önska mig lycka till!

Jotex

Visst finns det även fina saker hos Jotex, men det brukar inte vara allt för mycket som tilltalar mig personligen.Men denna gång fann jag många av vårnyheterna tilltalande! Bilder från Jotex.



170775-220


170775-221


image223

Lådor och dammtussar

I omlott så flyttar jag och sambon in våra grejer i den nya lägenheten, samtidigt som den förra hyresgästen flyttar ut sina saker.
Så här är det packning, lådor, dammtussar och värk som fyller mina sista lediga dagar.

Får se när internet försvinner, och när vi får det inkopplat i andra lägenheten.
I planeringen så ska vi köra ett lass imorgon. Fredag till söndag så jobbar sambon,
och jag blir strandad i kaoset, får se till och packa ännu mer då. Sen till veckan börjar jag jobba igen och då får sambon hålla sina tummar att han kan få hjälp med det sista lasset.


Uppdatering

Ut med det gamla och in med det nya!
Dags för ny "design". Ändrade till ny stilmall - där jag sedan flyttade runt lite saker, bytte teckensnitt och färger.

Får duga för nu.

God Fortsättning

Får jag önska er alla.
Jul och Nyår är över och nu har 2008 startat!

Det känns faktiskt som att 2008, (peppar, peppar - ta i trä), kan bli ett bra år! Både jag och sambon har jobb och det stundar sig att vi snart får nycklarna till den nya lägenheten. Jag är positivt inställd att saker och ting ska gå bra!

Ledigheten har jag tillbringat med julklappshandling, julfirande, mellandagsshopping och nyårsfirande med goda vänner. Även om det inte var någon direkt rea under mellandagarna så lyckades jag ändå få hem en klänning (första ägda på ett par år), en topp, två koftor, lite smycken, glittriga leggings och två underbart snygga ljushållare som ska sitta på väggen.

Till Nyår kom en av mina bästa vänner och hälsade på, som jag saknat oerhört mycket (vi hade inte träffats på ett år). Jag, hon och min sambo åkte sedan till Karlstad där min andra favoritvän och hennes sambo köpt hus. Där firade vi in 2008 med flera vänner, god mat och kanon kul sällskap! En bra början på ett Nytt År!

Nu återstår det en vecka kvar av min ledighet, och får jag säga att jag faktiskt längtar tillbaka till jobbet?
Denna vecka kommer fyllas med packning, slit och sura miner. Men det får man ta, när resultatet blir en ny sekelskifteslägenhet med öppen spis! ;)

Kramar till er alla!


RSS 2.0