Sovrums-inspiration

Nu har äntligen jag fått klartecken från hyresvärden att vi kommer få omtapetserat i hall, sovrum och kök. YAY! DUBBEL-YAY!

Vi har ju haft planer på att köpa lite nytt till sovrummet, men planerna har lagts lite på is då vi inte veta om vi får omtapetseringen. Vem vill göra fint i sovrummet med fula fiskfjällszickzackigatapeter? Eller köpa möbler som sedan måste ÄNDÅ flyttas ut igen? Men nu så.....

Har (hör och häpna) börjat gilla mer och mer "modern" inredning. Älskar förstårs den lantliga fortfarande, men älskar samtidigt industriell, vintage, stilren, budoir-stil...hmmmm.

Vill inte ha några sängbord då sovrummet är ganska litet, idealiskt ska det alltså finnas förvaring direkt i sängen.

Funderar på detta (se bild), tycker svart och björk är ganska nice tillsammans. Anledningen är att byrån som tillhör sänggaveln är onödigt dyr och inte särskilt praktisk. Byrån från IKEA finns även i svartbrun, men är rädd att skillnaden mellan färgerna skulle bli ganska synbar.



Sängen är från Mio (heter Smile) och resten är från IKEA (byrån är Malm).

Komplettering: Tavellist ovanför sängen och några krokar på väggen.

Just nu: Som sagt, fiskfjällszickzackigatapeter som går i ljusblått/beiget. Madrasserna har endast sängben. Tomt på väggarna då jag tagit bort allt. En gammal vit byrå, fin i sig med jobbig då den är kärv. UT med det gamla IN med det nya, TACK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0