Matplanering v. 46
Måndag: Hemmagjord Chili con Carne (med mycket grönsaker)
Tisdag: Ugnsstekt kycklinglårfilé i apelsin/vitlöksmarinad,
apelsinsås och jasminris/färskpasta (man tar vad man har)
Onsdag: Fisk i vitvinssås och ris
Torsdag: Skinksnitzlar i sås och potatis
Fredag: Mr M's mat
Projekt där sambon får ansvara för en matdag i veckan tills han
känner sig säkrare i köket, målet är 3 dagar/veckan.
Lördag: Ugnssteka tjocka revbensspjäll och potatismos
Söndag: Något med köttfärs, vad återstår att se
PS. Vad tusan är det med radbrytning och space i blogg.se? Irriterande. HAH nu ett par dagar senare gick det att formatera rätt!
Tisdag: Ugnsstekt kycklinglårfilé i apelsin/vitlöksmarinad,
apelsinsås och jasminris/färskpasta (man tar vad man har)
Onsdag: Fisk i vitvinssås och ris
Torsdag: Skinksnitzlar i sås och potatis
Fredag: Mr M's mat
Projekt där sambon får ansvara för en matdag i veckan tills han
känner sig säkrare i köket, målet är 3 dagar/veckan.
Lördag: Ugnssteka tjocka revbensspjäll och potatismos
Söndag: Något med köttfärs, vad återstår att se
PS. Vad tusan är det med radbrytning och space i blogg.se? Irriterande. HAH nu ett par dagar senare gick det att formatera rätt!
Kommentarer
Trackback